onsdag 18 mars 2009

Sushi Night.


Mötte upp J efter jobbet för att först gå till Hötorgshallen för att fiska rå Lax och Tonfisk, sedan till Asian Market bakom Kungsgatan där det inhandlades sjögräs, ingerfära, pinnar, Squid-snacks, Kinesisk energi drickasedan vidare till Systemet för Sake och öl och sist men inte minst till Hemköp vid Åhlens City för grönsaker, Miso och Wasabi.
Och varför allt detta springande, jo för Sushi Night med K, T, JE och E (glöm inte att läsa hennes blogg OhdearOhno här på blogger).
Det vart sammanlagt typ 110 bitar beroende på om du frågar JE eller J, som hade en vild diskussion om det vid matbordet, men allt gick ner förutom några bitar som kommer bli en perfekt lunch låda för mig på Fredag.


T and K making Sushi



JE choking on to much Sushi

En sammanlagt mycket trevlig kväll med roligt sällskap och god Sushi, dock nästanmen bara nästan lite för mycket suhi då både jag och J nu ligger i soffan och rapar ris.
Nu är det dock dags med för ett avsnitt It´s always sunny in Philadephia (vilket till J och R:s stora glädje jag faktiskt gillar nu eller snarare är Hooked on.) och sedan bums i säng.


Nightie Nite Bitches...

2 kommentarer:

  1. Tack för en väldigt trevlig kväll, mycket uppskattat! Förlåt för att jag var uselt sällskap... Kram!

    SvaraRadera
  2. Nej då det var du inte, och det var jätte trevligt Tack själv

    SvaraRadera